Adventurerace DM 2020

Made by AR-ALS & IHS

ADVENTURERACE DM 2020

Af Made by AR-ALS & IHS 20. nov 2019
 

5. - 6. - 7. Juni 2020

For at markere 100-året for genforeningen af Sønderjylland vil Danmarksmesterskabet i adventureracet blive afholdt i regionen.

Et spektakulært og ekstremt adventurerace der kombinerer løb, mountainbike, kajak, rebaktiviteter/klatring, kano, havsvømning, inliners og andre outdoor-aktiviteter.

Deltagerne kommer til at opleve hele regionen, men ruten tager afsæt i at præsenterer de kulturelle seværdigheder og alsidigheden i naturen, imens de kæmper om at komme først i

Ruten er hemmelig indtil start, så det kan betragtes som en opdagelsesrejse i grænselandet.

Samtidig med DM bliver der afviklet kortere distancer, som motionister og begyndere kan prøve kræfter med, men med samme ambitioner om at vise det bedste fra området gennem spektakulære oplevelser

  1. Vi vil fortælle en historie! Vores mål er ikke bare at komme fra A til B. Vi vil formidle og promovere Sønderjyllands og Nordtysklands natur, kultur og historie ude på ruten gennem spektakulære oplevelser. Deltagerne skal forbi områder, hvor begivenheder med skelsættende politisk og kulturel betydning fandt sted.

  2. Vi vil udforske naturen og landskabet! Vi tager deltagerne forbi de smukkeste områder nord og syd for grænsen. Naturen omkring den dansk-tyske grænse byder på et væld af varierede muligheder fra vadehavet i vest, marsken og skovområderne i øst. Vi vil udnytte terrænet og føre deltagerne derud hvor kun de færreste kommer.

  3. Vi vil give unikke oplevelser! Deltagerne skal udfordres og prøve aktiviteter de aldrig har overvejet før. Dette adventurerace stiller store krav til deltagernes mod og udholdenhed, og kun ved hjælp af et stærkt sammenhold klarer de sig igennem racets strabadser. Det vil være en unik oplevelse, som de aldrig glemmer.
 
 

til top
   
 
 
Du kan finde/søge de gamle nyheder her

Made by

Sponsorer

 

Links

Adventure Race Als
DARU
Mød os på Facebook
 
Nedtælling til start
countdowncontainer