Als Extreme 2019

Omkring Løjt Kirkeby

Als eXtreme 2019

Af Søren Spang 27. feb 2019
 

Als eXtreme 2019 – Løjt-Land

Lørdag d. 6/4 2019

Årets Als eXtreme foregår i og omkring Løjt Kirkeby nord for Aabenraa. Her ligger et fantastisk istidslandskab, med masser af bakker, vand, skov, bakker, strand, og et par bakker, der råber på at blive brugt til adventurerace.

På Challenge er årets løb er bygget op med sløjfer med forskelligt tema, som vi ikke løfter sløret for endnu, men forvent bare mtb, coasteering, forskellige o-løb og rebaktiviteter ad libitum, en lille overraskelse er der sikkert også plads til.

Udover at stille krav til jeres fysik, vil der også være krav til jeres planlægning og eksekvering, da der er en tidsgrænse for hver sløjfe, så i skal få flest mulige poster på den tid der er til rådighed på hver sløjfe. Når i kommer tilbage til stævnecentrum efter hver sløjfe, vil i kunne følge holdene på leaderboardet.

På Figther, med start i Løjt Kirkeby kommer i rundt på Løjt Land både til fods, når der er forskellige orienteringsløb, og på mountainbike, desuden vil der være en rebaktivitet, og en overraskelse eller to undervejs. I har i alt 5 timer til at få flest mulige poster klippet.

Ud fra de udleverede kort navigerer i selv rundt mellem posterne.

Mødested og mål for både Challenge og fighterdistancen er ved Løjt Lands Idrætsanlæg, Løjt Skolegade 17, 6200 Aabenraa.

Der er mulighed for overnatning fra fredag til lørdag i klasseværelse for de hold der kommer langvejs fra. Ellers er der også mere luksuriøse muligheder omkring Løjt Kirkeby og Aabenraa, hvis i lidt mere magelige.

Efter racet er der en varm skål chilli con carne, og en øl/vand til alle deltagere, efter i har nydt et velfortjent bad i hallens omklædningsrum.

Følg med på vores facebookside www.facebook.com/alsextreme, hvor der løbende kommer nyheder frem mod racet.

 
 

til top
   
 
 
Du kan finde/søge de gamle nyheder her

Sponsorer

Sponsorer
 
 

Links

Mød os på facebook
Adventure Race Als
DARU
 
Nedtælling til start
countdowncontainer