Adventure Race Als

Friluftslageret

Friluftsliv og udstyr hænger uløseligt sammen. Godt grej er for mange en stor del af fornøjelsen og sikkerheden ved naturoplevelser.

Da Friluftslageret ikke er bundet af nogen form for kædepolitik, udvælger vi selv vore samarbejdspartnere. Friluftsliv behøver bestemt ikke koste en formue! Vi har bestræbt os på at sammensætte et soriment, der dækker så mange behov som muligt, således både interraileren, strøggængeren og eksperditionsdeltageren kan blive forsynet med kvalitetsudstyr til fornuftige priser.  

Vi handler ofte stort ind og kan derfor tilbyde en lang række produkter til nedsatte priser. Vi byder dig også velkommen i Friluftslageret Explore Klub, hvor et gratis medlemskab giver ekstra mange attraktive fordele.  

 

 

Friluftslageret giver 20%, på alle vare der ikke er nedsat, til AR-ALS medlemmer(der kan være enkelte varegrupper der ikke gives rabat på)

 Se hvordan du får rabat hos Friluftslageret her (kun for medlemmer) 

 


 

Sønderborg Orienterings Klub

 Vi har en aftale med SOK at vi kan deltage i deres træningsløb, klubben betaler kortgebyr

Se kalenderen for tid og sted

Se hvordan du deltager SOK her (kun for medlemmer)

 

 


 

Kims Cykelservice

Kims Cykelservice i Broager giver dig erfaren bistand når din cykel skal repareres eller efterses. Desuden er han forhandler af cyklerne fra Ghost. 10% på alle reservedele.

Link: http://kimscykelservice.dk